Keittokirja sormet sopassa
Etusivu  |   Lukijalle |   Perustietoa  |   Sopassa  |   Helppoa |   Ajan kanssa  |   Ystäville  |   Juhlaan  

BROILERINMAKSAMUHENNOS

0,4 kg broilerinmaksaa

2-3 sipulia

1,5 rkl voita tai margariinia

0,5 dl chili tai tomaattikastiketta

2 dl ranskankermaa

ripaus suolaa

ripaus pippuria

Sulata, huuhdo ja kuivaa pakastettu maksa. Leikkaa se pieniksi paloiksi. Kuori ja hienonna sipulit.

Ruskista maksaa ja sipuleja, kunnes sipulit ovat pehmeitä. Sekoita joukkoon chili tai tomaattikastike, ranskankerma, suola ja pippuri. Hauduta, kunnes maksa on kypsää (10-15 minuuttia).

Ruokaohjeet



* Sivun alkuun

Keittokirja Sormet sopassa
Päivitetty 17.04.2014 Webmaster
 

Kokko-Kokki Oy
Hannatar-julkaisujärjestelmä