Keittokirja sormet sopassa
Etusivu  |   Lukijalle |   Perustietoa  |   Sopassa  |   Helppoa |   Ajan kanssa  |   Ystäville  |   Juhlaan  

BROILERINMAKSAMUHENNOS

0,4 kg broilerinmaksaa
2-3 sipulia
1,5 rkl voita tai margariinia
0,5 dl chili tai tomaattikastiketta
2 dl ranskankermaa
ripaus suolaa
ripaus pippuria

Sulata, huuhdo ja kuivaa pakastettu maksa. Leikkaa se pieniksi paloiksi. Kuori ja hienonna sipulit.

Ruskista maksaa ja sipuleja, kunnes sipulit ovat pehmeitä. Sekoita joukkoon chili tai tomaattikastike, ranskankerma, suola ja pippuri. Hauduta, kunnes maksa on kypsää (10-15 minuuttia).


Olemme Keittokirja Sormet sopassa facebookissa

Jaa verkossa facebookiin Twitteriin Google plus Pinterest Sähköpostiin Deliciouseen

Ruokaohjeet




* Sivun alkuun

Tietosuojakäytäntö

Keittokirja Sormet sopassa
Päivitetty: 17.4.14 Webmaster
 

Kokko-Kokki Oy
Hannatar-julkaisujärjestelmä