Keittokirja sormet sopassa
Etusivu  |   Lukijalle |   Perustietoa  |   Sopassa  |   Helppoa |   Ajan kanssa  |   Ystäville  |   Juhlaan  

VERIOHUKAISET

3 dl verta
3 dl vettä tai olutta
1 dl vehnäjauhoja
1 dl ruisjauhoja
1 dl ohrajauhoja
1 sipuli
2 rkl margariinia
1 tl suolaa
ripaus valkopippuria
ripaus neilikkaa
ripaus meiramia

paistamiseen:
voita tai margariinia

Sekoita veri ja vesi kulhossa. Sekoita joukkoon kaikki jauhot ja mausta. Kypsennä hienonnettu sipuli margariinissa pehmeäksi ja lisää se seokseen. Anna seoksen turvota noin puoli tuntia. Kuumenna rasva ohukais tai paistinpannussa. Kaada taikinaa ohuelti pannulle ja paista hitaasti. Käännä ja paista toiseltakin puolelta. Pidä ohukaiset kuumina, kunnes kaikki on paistettu. Tarjoa puolukkahillon ja voisulan kera.


Olemme Keittokirja Sormet sopassa facebookissa

Jaa verkossa facebookiin Twitteriin Google plus Pinterest Sähköpostiin Deliciouseen

Ruokaohjeet




* Sivun alkuun

Tietosuojakäytäntö

Keittokirja Sormet sopassa
Päivitetty: 17.4.14 Webmaster
 

Kokko-Kokki Oy
Hannatar-julkaisujärjestelmä