Keittokirja sormet sopassa
Etusivu  |   Lukijalle |   Perustietoa  |   Sopassa  |   Helppoa |   Ajan kanssa  |   Ystäville  |   Juhlaan  

VERIOHUKAISET

3 dl verta

3 dl vettä tai olutta

1 dl vehnäjauhoja

1 dl ruisjauhoja

1 dl ohrajauhoja

1 sipuli

2 rkl margariinia

1 tl suolaa

ripaus valkopippuria

ripaus neilikkaa

ripaus meiramia

paistamiseen:

voita tai margariinia

Sekoita veri ja vesi kulhossa. Sekoita joukkoon kaikki jauhot ja mausta. Kypsennä hienonnettu sipuli margariinissa pehmeäksi ja lisää se seokseen. Anna seoksen turvota noin puoli tuntia. Kuumenna rasva ohukais tai paistinpannussa. Kaada taikinaa ohuelti pannulle ja paista hitaasti. Käännä ja paista toiseltakin puolelta. Pidä ohukaiset kuumina, kunnes kaikki on paistettu. Tarjoa puolukkahillon ja voisulan kera.

Ruokaohjeet



* Sivun alkuun

Keittokirja Sormet sopassa
Päivitetty 17.04.2014 Webmaster
 

Kokko-Kokki Oy
Hannatar-julkaisujärjestelmä