Keittokirja sormet sopassa
Etusivu  |   Lukijalle |   Perustietoa  |   Sopassa  |   Helppoa |   Ajan kanssa  |   Ystäville  |   Juhlaan  

PASTATAIKINA

0,2 kg durum vehnäjauhoja

2 kananmunaa

2 rkl vettä tai maitoa

ripaus suolaa

Laita jauhot pöydälle kekoon ja tee niiden keskelle kolo. Laita koloon rikottu kananmuna, joka on sekoitettu veteen, ja suola. Sekoita varovasti taikinaksi. Jos teet pinaatti tai tomaattipastaa, on aine lisättävä tässä vaiheessa. Huomioi sen tuoma nestemäärä ja vähennä vesimäärää. Laita taikina lepäämään kylmään 10 minuutiksi. Leikkaa tai kauli taikinasta haluamasi muotoisia pastoja. Keitä pastat kypsäksi runsaassa vedessä.

Ruokaohjeet



* Sivun alkuun

Keittokirja Sormet sopassa
Päivitetty 17.04.2014 Webmaster
 

Kokko-Kokki Oy
Hannatar-julkaisujärjestelmä