Keittokirja sormet sopassa
Etusivu  |   Lukijalle |   Perustietoa  |   Sopassa  |   Helppoa |   Ajan kanssa  |   Ystäville  |   Juhlaan  

PASTATAIKINA

0,2 kg durum vehnäjauhoja
2 kananmunaa
2 rkl vettä tai maitoa
ripaus suolaa

Laita jauhot pöydälle kekoon ja tee niiden keskelle kolo. Laita koloon rikottu kananmuna, joka on sekoitettu veteen, ja suola. Sekoita varovasti taikinaksi. Jos teet pinaatti tai tomaattipastaa, on aine lisättävä tässä vaiheessa. Huomioi sen tuoma nestemäärä ja vähennä vesimäärää. Laita taikina lepäämään kylmään 10 minuutiksi. Leikkaa tai kauli taikinasta haluamasi muotoisia pastoja. Keitä pastat kypsäksi runsaassa vedessä.


Olemme Keittokirja Sormet sopassa facebookissa

Jaa verkossa facebookiin Twitteriin Google plus Pinterest Sähköpostiin Deliciouseen

Ruokaohjeet




* Sivun alkuun

Tietosuojakäytäntö

Keittokirja Sormet sopassa
Päivitetty: 17.4.14 Webmaster
 

Kokko-Kokki Oy
Hannatar-julkaisujärjestelmä