Keittokirja sormet sopassa
Etusivu  |   Lukijalle |   Perustietoa  |   Sopassa  |   Helppoa |   Ajan kanssa  |   Ystäville  |   Juhlaan  

KALAINEN PASTA

1 annos pastataikinaa (ks. 3.7.3.1)

täyte:
5 dl jauhettua kirjolohta
2 dl jauhettuja katkarapuja
3 rkl smetanaa
0,5 dl kermaa

koristeluun:
1 dl parmesan juustoa

Sekoita täyteaineet massaksi. Tee pastataikinasta ohut levy ja voitele se kananmuna vesiseoksella. Leikkaa taikina viisi kertaa viisi cm:n kokoisiksi ruuduiksi. Laita täytettä noin 1 tl jokaiseen ruutuun. Taita ruudut kolmioiksi ja keitä suolalla maustetussa vedessä 5-6 minuuttia. Valmista valkoviinikastike. Laita valutetut pastat voideltuun uunivuokaan ja kaada kastike päälle. Kypsennä 160 asteessa noin 20 minuuttia.

Tarjoa parmesaanijuuston kera.


Olemme Keittokirja Sormet sopassa facebookissa

Jaa verkossa facebookiin Twitteriin Google plus Pinterest Sähköpostiin Deliciouseen

Ruokaohjeet




* Sivun alkuun

Tietosuojakäytäntö

Keittokirja Sormet sopassa
Päivitetty: 17.4.14 Webmaster
 

Kokko-Kokki Oy
Hannatar-julkaisujärjestelmä