Keittokirja sormet sopassa
Etusivu  |   Lukijalle |   Perustietoa  |   Sopassa  |   Helppoa |   Ajan kanssa  |   Ystäville  |   Juhlaan  

KALAINEN PASTA

1 annos pastataikinaa (ks. 3.7.3.1)

täyte:

5 dl jauhettua kirjolohta

2 dl jauhettuja katkarapuja

3 rkl smetanaa

0,5 dl kermaa

koristeluun:

1 dl parmesan juustoa

Sekoita täyteaineet massaksi. Tee pastataikinasta ohut levy ja voitele se kananmuna vesiseoksella. Leikkaa taikina viisi kertaa viisi cm:n kokoisiksi ruuduiksi. Laita täytettä noin 1 tl jokaiseen ruutuun. Taita ruudut kolmioiksi ja keitä suolalla maustetussa vedessä 5-6 minuuttia. Valmista valkoviinikastike. Laita valutetut pastat voideltuun uunivuokaan ja kaada kastike päälle. Kypsennä 160 asteessa noin 20 minuuttia.

Tarjoa parmesaanijuuston kera.

Ruokaohjeet



* Sivun alkuun

Keittokirja Sormet sopassa
Päivitetty 17.04.2014 Webmaster
 

Kokko-Kokki Oy
Hannatar-julkaisujärjestelmä