Keittokirja sormet sopassa
Etusivu  |   Lukijalle |   Perustietoa  |   Sopassa  |   Helppoa |   Ajan kanssa  |   Ystäville  |   Juhlaan  

JUUSTO-KINKKUKASTIKE

2 purjoa

1 rkl öljyä

0,3 kg savukinkkua

1 prk ranskankermaa eli creme fraichea (150 g)

1 dl maitoa

200 g sinihomejuustoa

ripaus valkopippuria

Halkaise purjo pituussuunnassa ja huuhtele hyvin. Leikkaa se pieniksi paloiksi ja kypsennä öljyssä pehmeäksi. Lisää pataan kuutioitu kinkku, ranskankerma ja paloiteltu juusto. Kuumenna koko ajan sekoittaen.

älä anna kiehua. Mausta pippurilla ja koristele persiljalla. Tarjoa kuumana makaronien kera.

Ruokaohjeet



* Sivun alkuun

Keittokirja Sormet sopassa
Päivitetty 17.04.2014 Webmaster
 

Kokko-Kokki Oy
Hannatar-julkaisujärjestelmä