Keittokirja sormet sopassa
Etusivu  |   Lukijalle |   Perustietoa  |   Sopassa  |   Helppoa |   Ajan kanssa  |   Ystäville  |   Juhlaan  

JUUSTO-KINKKUKASTIKE

2 purjoa
1 rkl öljyä
0,3 kg savukinkkua
1 prk ranskankermaa eli creme fraichea (150 g)
1 dl maitoa
200 g sinihomejuustoa
ripaus valkopippuria

Halkaise purjo pituussuunnassa ja huuhtele hyvin. Leikkaa se pieniksi paloiksi ja kypsennä öljyssä pehmeäksi. Lisää pataan kuutioitu kinkku, ranskankerma ja paloiteltu juusto. Kuumenna koko ajan sekoittaen.

älä anna kiehua. Mausta pippurilla ja koristele persiljalla. Tarjoa kuumana makaronien kera.


Olemme Keittokirja Sormet sopassa facebookissa

Jaa verkossa facebookiin Twitteriin Google plus Pinterest Sähköpostiin Deliciouseen

Ruokaohjeet




* Sivun alkuun

Tietosuojakäytäntö

Keittokirja Sormet sopassa
Päivitetty: 17.4.14 Webmaster
 

Kokko-Kokki Oy
Hannatar-julkaisujärjestelmä