Keittokirja sormet sopassa
Etusivu  |   Lukijalle |   Perustietoa  |   Sopassa  |   Helppoa |   Ajan kanssa  |   Ystäville  |   Juhlaan  

ROOMATARTEN SUOSIKKI

3–4 parsakaalia
vettä
merisuolaa
0,25 kg simpukkamakaroneja
1 rkl oliiviöljyä
3–4 valkosipulinkynttä
4 dl ranskankermaa
1 dl valkoviiniä
1 dl raastettua parmesan juustoa

Keitä paloitellut parsakaalit juuri ja juuri kypsiksi merisuolalla maustetussa vedessä ja nosta ne reikäkauhalla pois keitinvedestä. Säästä vesi pastan keittämistä varten. Viipaloi valkosipulinkynnet ja kypsennä ne pehmeiksi tilkassa oliiviöljyä. Lisää ranskankerma ja valkoviini. Anna kastikkeen kiehua hieman kokoon ja lisää joukkoon juustoraaste. Sekoita parsakaalit varovasti kastikkeeseen. Keitä makaronit parsakaalin keitinvedessä kypsiksi. Kaada valutettu pasta tarjoiluvadille tai lautasille ja lusikoi päälle kastiketta.


Olemme Keittokirja Sormet sopassa facebookissa

Jaa verkossa facebookiin Twitteriin Google plus Pinterest Sähköpostiin Deliciouseen

Ruokaohjeet




* Sivun alkuun

Tietosuojakäytäntö

Keittokirja Sormet sopassa
Päivitetty: 17.4.14 Webmaster
 

Kokko-Kokki Oy
Hannatar-julkaisujärjestelmä