Keittokirja sormet sopassa
Etusivu  |   Lukijalle |   Perustietoa  |   Sopassa  |   Helppoa |   Ajan kanssa  |   Ystäville  |   Juhlaan  

KEITETTY KANA

1 kana

vettä

ripaus suolaa

6 8 kokonaista maustepippuria

1-2 laakerinlehteä

Sulata kana huoneenlämmössä. Jos haluat, voit sitoa kanan ennen keittämistä. Voit myös poistaa kanasta rasvan, joka on kerääntynyt peräpäähän. Kanan voi myös paloitella ennen keittämistä (ks. 1.5.3 kanan esikäsittely). Kanan keittoaika on 1-2 tuntia. Laita keittoliemeen suolaa, kokonaisia pippureita ja isoja sipulilohkoja. Jäähdytä ja säilytä liemi erikseen. Jäähtyneen kanan lihat on helppo irrottaa luista.

Ruokaohjeet



* Sivun alkuun

Keittokirja Sormet sopassa
Päivitetty 30.07.2014 Webmaster
 

Kokko-Kokki Oy
Hannatar-julkaisujärjestelmä