Keittokirja sormet sopassa
Etusivu  |   Lukijalle |   Perustietoa  |   Sopassa  |   Helppoa |   Ajan kanssa  |   Ystäville  |   Juhlaan  

KEITETTY KANA

1 kana
vettä
ripaus suolaa
6 8 kokonaista maustepippuria
1-2 laakerinlehteä

Sulata kana huoneenlämmössä. Jos haluat, voit sitoa kanan ennen keittämistä. Voit myös poistaa kanasta rasvan, joka on kerääntynyt peräpäähän. Kanan voi myös paloitella ennen keittämistä (ks. 1.5.3 kanan esikäsittely). Kanan keittoaika on 1-2 tuntia. Laita keittoliemeen suolaa, kokonaisia pippureita ja isoja sipulilohkoja. Jäähdytä ja säilytä liemi erikseen. Jäähtyneen kanan lihat on helppo irrottaa luista.



Olemme Keittokirja Sormet sopassa facebookissa

Jaa verkossa facebookiin Twitteriin Google plus Pinterest Sähköpostiin Deliciouseen

Ruokaohjeet




* Sivun alkuun

Tietosuojakäytäntö

Keittokirja Sormet sopassa
Päivitetty: 30.7.14 Webmaster
 

Kokko-Kokki Oy
Hannatar-julkaisujärjestelmä