Keittokirja sormet sopassa
Etusivu  |   Lukijalle |   Perustietoa  |   Sopassa  |   Helppoa |   Ajan kanssa  |   Ystäville  |   Juhlaan  

PAISTETTU KALKKUNA

1 kalkkuna

ripaus suolaa

ripaus valkopippuria

ripaus oreganoa

0,5 puristettu sitruuna

0,5 dl vettä

1 dl liemijuureksia

Kuivaa kalkkuna ja laita se paistopussiin. Säilytä sydän, maksa ja kivipiiras, jotka voit kypsentää samalla. Voit täyttää kalkkunan omenilla ja luumuilla.

Sido kalkkuna. Tee mausteseos suolasta, valkopippurista, sitruunamehusta ja vedestä. Kaada seos paistopussiin. Sulje pussi ja kääntele sitä, jotta seos leviäisi tasaisesti. Paista 160 asteessa noin 2 tuntia.

P.S. Tarjoa kermakastikkeen ja mustaherukkahyytelön kera.

Ruokaohjeet



* Sivun alkuun

Keittokirja Sormet sopassa
Päivitetty 13.12.2014 Webmaster
 

Kokko-Kokki Oy
Hannatar-julkaisujärjestelmä