Keittokirja sormet sopassa
Etusivu  |   Lukijalle |   Perustietoa  |   Sopassa  |   Helppoa |   Ajan kanssa  |   Ystäville  |   Juhlaan  

Kanamarengo

kana marengo
marengo reseptit kanaruoka reseptit

1 broileri
ripaus suolaa
ripaus valkopippuria
3 rkl vehnäjauhoja
3 rkl voita tai margariinia
2 valkosipulinkynttä
5 dl kanalientä
2 dl valkoviiniä
3 rkl tomaattisosetta
0,5 dl kermaa
1 dl herkkusieniä

Paloittele broileri kuuteen osaan. Jauhota palat suolalla ja pippurilla maustetuilla jauhoilla ja ruskista ne pannulla. Tee ruskea kastike kanaliemestä ja valkoviinistä. Laita broilerin palat, murskatut valkosipulinkynnet ja tomaattisose kastikkeeseen. Hauduta tunti. Lisää herkkusienet ja kerma. Hauduta vielä
5 minuuttia.

P.S. Tarjoa riisin ja salaatin kera. Kanamarengo on saanut nimensä sen pohjois italialaisen kylän mukaan, jossa Napoleon voitti itävaltalaiset vuonna 1800.



Olemme Keittokirja Sormet sopassa facebookissa

Jaa verkossa facebookiin Twitteriin Google plus Pinterest Sähköpostiin Deliciouseen

Ruokaohjeet




* Sivun alkuun

Tietosuojakäytäntö

Keittokirja Sormet sopassa
Päivitetty: 24.1.15 Webmaster
 

Kokko-Kokki Oy
Hannatar-julkaisujärjestelmä