Keittokirja sormet sopassa
Etusivu  |   Lukijalle |   Perustietoa  |   Sopassa  |   Helppoa |   Ajan kanssa  |   Ystäville  |   Juhlaan  

Broileria unkarilaiseen tapaan

Paprikasuikaleita

1-2 broileria
ripaus suolaa
ripaus valkopippuria
ripaus paprikajauhetta
3 rkl vehnäjauhoja
3 rkl voita tai margariinia
3 dl kanalientä
1 dl valkoviiniä
2 valkosipulinkynttä
1 dl kermaa
3 paprikaa

Paloittele broileri. Jauhota palaset vehnäjauho-paprika jauheseoksessa ja ruskista ne pannulla. Valmista kanaliemestä ja valkoviinistä kastike. Lisää joukkoon broilerinpalat, mausteet ja paprikasuikaleet. Hauduta uunissa 40-50 minuuttia. Lisää kerma ja hauduta vielä 10 minuuttia. Tarkista maku.

P.S. Laita tarjottaessa päälle paprikasuikaleita ja smetanaa sekä persiljaa raitoina. Tarjoa myös pilahviriisiä.



Olemme Keittokirja Sormet sopassa facebookissa

Jaa verkossa facebookiin Twitteriin Google plus Pinterest Sähköpostiin Deliciouseen

Ruokaohjeet




* Sivun alkuun

Tietosuojakäytäntö

Keittokirja Sormet sopassa
Päivitetty: 28.4.14 Webmaster
 

Kokko-Kokki Oy
Hannatar-julkaisujärjestelmä