Keittokirja sormet sopassa
Etusivu  |   Lukijalle |   Perustietoa  |   Sopassa  |   Helppoa |   Ajan kanssa  |   Ystäville  |   Juhlaan  

Broileria unkarilaiseen tapaan

Paprikasuikaleita

1-2 broileria

ripaus suolaa

ripaus valkopippuria

ripaus paprikajauhetta

3 rkl vehnäjauhoja

3 rkl voita tai margariinia

3 dl kanalientä

1 dl valkoviiniä

2 valkosipulinkynttä

1 dl kermaa

3 paprikaa

Paloittele broileri. Jauhota palaset vehnäjauho-paprika jauheseoksessa ja ruskista ne pannulla. Valmista kanaliemestä ja valkoviinistä kastike. Lisää joukkoon broilerinpalat, mausteet ja paprikasuikaleet. Hauduta uunissa 40-50 minuuttia. Lisää kerma ja hauduta vielä 10 minuuttia. Tarkista maku.

P.S. Laita tarjottaessa päälle paprikasuikaleita ja smetanaa sekä persiljaa raitoina. Tarjoa myös pilahviriisiä.

Ruokaohjeet



* Sivun alkuun

Keittokirja Sormet sopassa
Päivitetty 28.04.2014 Webmaster
 

Kokko-Kokki Oy
Hannatar-julkaisujärjestelmä