Keittokirja sormet sopassa
Etusivu  |   Lukijalle |   Perustietoa  |   Sopassa  |   Helppoa |   Ajan kanssa  |   Ystäville  |   Juhlaan  

APRIKOOSIBROILERI

0,2 kg kuivattuja aprikooseja
vettä
0,5 kg luuttomia broilerinrintapaloja
1-2 sipulia
3 valkosipulinkynttä
pala tuoretta inkivääriä
1 dl kuorittuja manteleita
paistamiseen öljyä

Kastike:
1 rkl soijakastiketta
4 dl aprikoosien liotuslientä
2 tl hunajaa tai fariinisokeria
(1 tl jauhettua inkivääriä)
1 rkl sitruunamehua
1 rkl maissi tai ohratärkkelysjauhoja
Pinnalle:
silputtuja sipulinvarsia tai purjoa

Liota aprikooseja muutama tunti runsaassa vedessä. Kuori ja hienonna sipulit, valkosipuli ja inkivääri. Suikaloi broileri. Ruskista ainekset kevyesti öljyssä. Lisää joukkoon mantelit ja aprikoosit. Sekoita kastikeainekset. Jos käytössä ei ole tuoretta inkivääriä, lisää kastikkeeseen jauhettua. Lisää liemi ja kuumenna koko ajan sekoittaen, kunnes liemi kiehuessaan sakenee ja kirkastuu. Hauduta 10 minuuttia.

Tarjoa keitetyn riisin kanssa.



Olemme Keittokirja Sormet sopassa facebookissa

Jaa verkossa facebookiin Twitteriin Google plus Pinterest Sähköpostiin Deliciouseen

Ruokaohjeet




* Sivun alkuun

Tietosuojakäytäntö

Keittokirja Sormet sopassa
Päivitetty: 17.3.16 Webmaster
 

Kokko-Kokki Oy
Hannatar-julkaisujärjestelmä