Keittokirja sormet sopassa
Etusivu  |   Lukijalle |   Perustietoa  |   Sopassa  |   Helppoa |   Ajan kanssa  |   Ystäville  |   Juhlaan  

MAKSALAATIKKO

2 dl puuroriisiä

4 dl vettä

1,2 l maitoa

3 tl suolaa

2 sipulia

3 rkl voita

1-2 dl rusinoita

4 rkl siirappia

ripaus valkopippuria

1 tl meiramia

1 kananmuna

0,3 kg jauhettua sian tai naudanmaksaa

Laita riisit kiehuvaan vesi-maitoseokseen ja keitä välillä sekoittaen puuroksi (noin puoli tuntia).

Ruskista hienonnettu sipuli voissa. Sekoita jäähtyneeseen puuroon muut ainekset (seoksesta saa tulla aika löysää) ja kaada seos voideltuun uunivuokaan. Laita pinnalle muutamia voinokareita. Paista 175 asteessa

1,5-2 tuntia.

P.S. Tarjoa voisulan ja puolukkasurvoksen kanssa.

Ruokaohjeet



* Sivun alkuun

Keittokirja Sormet sopassa
Päivitetty 13.12.2014 Webmaster
 

Kokko-Kokki Oy
Hannatar-julkaisujärjestelmä