Keittokirja sormet sopassa
Etusivu  |   Lukijalle |   Perustietoa  |   Sopassa  |   Helppoa |   Ajan kanssa  |   Ystäville  |   Juhlaan  

KAALILAATIKKO

n.1 kg kerä tai savoijinkaalia
1 dl puuroriisiä tai rikottuja ohrasuurimoita
5 7 dl lihalientä
1-2 sipulia
0,4 kg jauhelihaa
0,5 tl mustapippuria
2 tl meiramia
1 tl basilikaa
3 rkl siirappia
1 tl suolaa
voiteluun margariinia

Ruskista jauheliha. Suikaloi kaali ja hienonna sipulit. Hauduta kaali ja sipulit voissa pehmeiksi. Lisää pataan jauheliha, lihaliemi, riisit tai ohrasuurimot ja mausteet. Hauduta noin 15 minuuttia. Kaada seos voideltuun uunivuokaan ja kypsennä 175 asteessa noin tunti.

P.S. Tarjoa puolukkasurvoksen ja etikkasäilykkeiden kera. Halutessasi voit korvata jauhelihan sienillä tai vihanneksilla.



Olemme Keittokirja Sormet sopassa facebookissa

Jaa verkossa facebookiin Twitteriin Google plus Pinterest Sähköpostiin Deliciouseen

Ruokaohjeet




* Sivun alkuun

Tietosuojakäytäntö

Keittokirja Sormet sopassa
Päivitetty: 30.7.14 Webmaster
 

Kokko-Kokki Oy
Hannatar-julkaisujärjestelmä