Keittokirja sormet sopassa
Etusivu  |   Lukijalle |   Perustietoa  |   Sopassa  |   Helppoa |   Ajan kanssa  |   Ystäville  |   Juhlaan  

KAALILAATIKKO

n.1 kg kerä tai savoijinkaalia

1 dl puuroriisiä tai rikottuja ohrasuurimoita

5 7 dl lihalientä

1-2 sipulia

0,4 kg jauhelihaa

0,5 tl mustapippuria

2 tl meiramia

1 tl basilikaa

3 rkl siirappia

1 tl suolaa

voiteluun margariinia

Ruskista jauheliha. Suikaloi kaali ja hienonna sipulit. Hauduta kaali ja sipulit voissa pehmeiksi. Lisää pataan jauheliha, lihaliemi, riisit tai ohrasuurimot ja mausteet. Hauduta noin 15 minuuttia. Kaada seos voideltuun uunivuokaan ja kypsennä 175 asteessa noin tunti.

P.S. Tarjoa puolukkasurvoksen ja etikkasäilykkeiden kera. Halutessasi voit korvata jauhelihan sienillä tai vihanneksilla.



Ruokaohjeet



* Sivun alkuun

Keittokirja Sormet sopassa
Päivitetty 30.07.2014 Webmaster
 

Kokko-Kokki Oy
Hannatar-julkaisujärjestelmä