Keittokirja sormet sopassa
Etusivu  |   Lukijalle |   Perustietoa  |   Sopassa  |   Helppoa |   Ajan kanssa  |   Ystäville  |   Juhlaan  

KIRJOLOHIKIUSAUS

10 keskikokoista perunaa

2 sipulia

0,4 kg kirjolohifileitä

2 dl kermaa

1 dl kalalientä

ripaus suolaa

ripaus sitruunapippuria

2 rkl voita

hienonnettua tilliä

Suikaloi kuoritut perunat ja kirjolohi. Hienonna sipuli ja kypsennä voissa, kunnes se on pehmeää. Lado perunat, sipulit ja kirjolohi kerroksittain voideltuun uunivuokaan siten, että alimmainen ja päällimmäinen kerros on perunoita. Ripottele mausteet kerrosten väliin. Kaada kerma kalaliemiseos vuokaan. Kypsennä 200-asteessa noin tunti.

P.S. Sipulin voi korvata purjolla. Valkosipuli antaa kiusaukselle lisämakua.



Ruokaohjeet



* Sivun alkuun

Keittokirja Sormet sopassa
Päivitetty 30.07.2014 Webmaster
 

Kokko-Kokki Oy
Hannatar-julkaisujärjestelmä