Keittokirja sormet sopassa
Etusivu  |   Lukijalle |   Perustietoa  |   Sopassa  |   Helppoa |   Ajan kanssa  |   Ystäville  |   Juhlaan  

JANSSONINKIUSAUS

10 keskikokoista perunaa
2-3 sipulia
1 rasia anjovisfileitä (125 g)
4 dl kermaa
2 rkl voita
ripaus valkopippuria

Leikkaa kuoritut perunat ohuiksi suikaleiksi. Hienonna sipuli ja kypsennä se voissa pehmeäksi. Lado perunat, sipulit ja anjovikset kerroksittain voideltuun uunivuokaan siten, että alimmainen ja päällimmäinen kerros on perunoita. Sekoita kermaan tilkka anjovislientä ja mausteet. Kaada seos vuokaan. Kypsennä 175
asteessa 1-1,5 tuntia. Varo, ettei anjovisliemi tee ruoasta liian suolaista!

P.S. Tarjoa punajuurisalaatin kera.



Olemme Keittokirja Sormet sopassa facebookissa

Jaa verkossa facebookiin Twitteriin Google plus Pinterest Sähköpostiin Deliciouseen

Ruokaohjeet




* Sivun alkuun

Tietosuojakäytäntö

Keittokirja Sormet sopassa
Päivitetty: 30.7.14 Webmaster
 

Kokko-Kokki Oy
Hannatar-julkaisujärjestelmä