Keittokirja sormet sopassa
Etusivu  |   Lukijalle |   Perustietoa  |   Sopassa  |   Helppoa |   Ajan kanssa  |   Ystäville  |   Juhlaan  

KAURAHIUTALE-APRIKOOSIPUURO

10 kuivattua aprikoosia
4 dl kaurahiutaleita
1 l vettä
0,5 tl suolaa

Huuhdo aprikoosit runsaassa vedessä ja liota niitä 1 tunti kylmässä vedessä. Paloittele aprikoosit. Laita aprikoosit kattilaan ja mittaa joukkoon muut aineet. Kiehauta puuro ja keitä sitä noin 5 minuuttia silloin tällöin sekoittaen. Tarjoa puuro kuumana maidon kanssa.

P.S. Voit valmistaa puuron mikroaaltouunissa suoraan lautaselle. Silloin tarvitset 2-3 aprikoosia, 1 dl kaurahiutaleita, 2,5 dl vettä ja suolaa. Sekoita aineet keskenään syvällä lautasella ja kypsennä täydellä teholla noin 3 minuuttia välillä sekoittaen.



Olemme Keittokirja Sormet sopassa facebookissa

Jaa verkossa facebookiin Twitteriin Google plus Pinterest Sähköpostiin Deliciouseen

Ruokaohjeet




* Sivun alkuun

Tietosuojakäytäntö

Keittokirja Sormet sopassa
Päivitetty: 30.7.14 Webmaster
 

Kokko-Kokki Oy
Hannatar-julkaisujärjestelmä