Keittokirja sormet sopassa
Etusivu  |   Lukijalle |   Perustietoa  |   Sopassa  |   Helppoa |   Ajan kanssa  |   Ystäville  |   Juhlaan  

TAATELI-RUISPUURO

1 l vettä
0,5 pkt kivettömiä taateleita (125 g)
3 dl ruishiutaleita
0,5 tl suolaa
0,5 tl sitruunamehua

Lisää kiehuvaan veteen pienet taatelinpalat, ruishiutaleet ja suola. Keitä puuroa 5 minuuttia välillä sekoittaen. Lisää sitruunamehu. Tarjoa puuro lämpimänä tai kylmänä maidon kanssa.



Olemme Keittokirja Sormet sopassa facebookissa

Jaa verkossa facebookiin Twitteriin Google plus Pinterest Sähköpostiin Deliciouseen

Ruokaohjeet




* Sivun alkuun

Tietosuojakäytäntö

Keittokirja Sormet sopassa
Päivitetty: 30.7.14 Webmaster
 

Kokko-Kokki Oy
Hannatar-julkaisujärjestelmä