Keittokirja sormet sopassa
Etusivu  |   Lukijalle |   Perustietoa  |   Sopassa  |   Helppoa |   Ajan kanssa  |   Ystäville  |   Juhlaan  

PELLAVAPUURO

2 dl rusinoita, kivettömiä luumuja tai kuivattuja viikunoita
1 dl pellavansiemeniä
1 l vettä
2 dl grahamjauhoja

Paloittele hedelmät. Voit laittaa hedelmät pellavansiemenien kanssa yöksi veteen likoamaan. Kiehauta seos ja vatkaa joukkoon jauhot. Hauduta noin 10 minuuttia ja tarjoa kuumana maidon kera.



Olemme Keittokirja Sormet sopassa facebookissa

Jaa verkossa facebookiin Twitteriin Google plus Pinterest Sähköpostiin Deliciouseen

Ruokaohjeet




* Sivun alkuun

Tietosuojakäytäntö

Keittokirja Sormet sopassa
Päivitetty: 30.7.14 Webmaster
 

Kokko-Kokki Oy
Hannatar-julkaisujärjestelmä