Keittokirja sormet sopassa
Etusivu  |   Lukijalle |   Perustietoa  |   Sopassa  |   Helppoa |   Ajan kanssa  |   Ystäville  |   Juhlaan  

OMENAINEN TATTARIPUURO

1 l omenamehua
1 dl vettä
2 dl kokonaisia tattareita
ripaus suolaa

Voitele uunivuoka huolella. Mittaa vuokaan huuhdellut tattarit, omenamehu, vesi ja suola. Kypsennä ensin 15 minuuttia 200 asteessa ja sitten noin 2 tuntia 150 asteessa välillä sekoittaen.



Olemme Keittokirja Sormet sopassa facebookissa

Jaa verkossa facebookiin Twitteriin Google plus Pinterest Sähköpostiin Deliciouseen

Ruokaohjeet




* Sivun alkuun

Tietosuojakäytäntö

Keittokirja Sormet sopassa
Päivitetty: 30.7.14 Webmaster
 

Kokko-Kokki Oy
Hannatar-julkaisujärjestelmä