Keittokirja sormet sopassa
Etusivu  |   Lukijalle |   Perustietoa  |   Sopassa  |   Helppoa |   Ajan kanssa  |   Ystäville  |   Juhlaan  

Kermaperunat

kermaperuna
perunaruoka ruokaohje kermaperuna keittokirja valkosipuliperuna ruokaohje

10 perunaa
2 sipulia
3 rkl voita
2 dl kermaa
2 tl suolaa
2 tl valkopippuria

Kuori ja viipaloi perunat. Huuhtele viipaleet ja kuivaa ne hyvin. Sulata voi ja pyörittele perunaviipaleet siinä. Kypsennä viipaloidut sipulit voissa pehmeiksi. Laita uunivuokaan kerroksittain perunoita, sipulia ja mausteita. Kypsennä 200 asteessa 20 minuuttia. Lisää kerma ja hauduta noin puoli tuntia 160 asteessa.

P.S. Kun lisäät ohjeeseen valkosipulia, saat kermaiset valkosipuliperunat.


Olemme Keittokirja Sormet sopassa facebookissa

Jaa verkossa facebookiin Twitteriin Google plus Pinterest Sähköpostiin Deliciouseen

Ruokaohjeet




* Sivun alkuun

Tietosuojakäytäntö

Keittokirja Sormet sopassa
Päivitetty: 9.7.16 Webmaster
 

Kokko-Kokki Oy
Hannatar-julkaisujärjestelmä