Keittokirja sormet sopassa
Etusivu  |   Lukijalle |   Perustietoa  |   Sopassa  |   Helppoa |   Ajan kanssa  |   Ystäville  |   Juhlaan  

Keittoja

Keittoja

Koti-iltoihin sopii keitto leivän kera. Keittoja on kevyistä ja kirkkaista alkuruokakeitoista ruokaisiin paksuihin ja kermaisiin keittoihin.

Lämpimät keitot voidaan jakaa kirkkaisiin liemiin, sosekeittoihin ja suurustettuihin keittoihin.

Sosekeitoissa keitto sakeutetaan soseuttamalla kypsät vihannekset, kun taas suurustetuissa keitoissa keitto suurustetaan esimerkiksi vehnäjauhoilla ja nimetään makua antavien aineiden mukaan. Kolmanneksi ryhmäksi jäävät muut keitot, joihin luetaan mm. eri maiden kansalliset keitot.

Ruokaohjeet



* Sivun alkuun

Keittokirja Sormet sopassa
Päivitetty 30.07.2014 Webmaster
 

Kokko-Kokki Oy
Hannatar-julkaisujärjestelmä
0