Keittokirja sormet sopassa
Etusivu  |   Lukijalle |   Perustietoa  |   Sopassa  |   Helppoa |   Ajan kanssa  |   Ystäville  |   Juhlaan  

Sillit

joulua

Sokerisuolattua silliä ei välttämättä tarvitse liottaa, ellei se ole liian suolaista. Sen voi sisälmysten poistamisen jälkeen vain huuhtoa kylmässä vedessä.

Kovempia suolasillejä kannattaa liottaa 1 3 tuntia tai yön yli vedessä, maidossa tai piimässä. Myös niistä tulee poistaa sisälmykset. Paina peukalolla pitkin selkäruotoa, poista myös muut ruodot ja vedä nahka pois.

Leikkaa sillinpuolikkaat tarjoiluvadille noin 1 cm:n levyisiksi paloiksi.

P.S. Muista, että kala tarvitsee aikaa kypsymiseen ja maustumiseen. Kaupasta saa valmiita sillifileitä, mutta hinta on moninkertainen perkaamattomaan silliin verrattuna.



Olemme Keittokirja Sormet sopassa facebookissa

Jaa verkossa facebookiin Twitteriin Google plus Pinterest Sähköpostiin Deliciouseen

Ruokaohjeet




* Sivun alkuun

Tietosuojakäytäntö

Keittokirja Sormet sopassa
Päivitetty: 30.7.14 Webmaster
 

Kokko-Kokki Oy
Hannatar-julkaisujärjestelmä