Keittokirja sormet sopassa
Etusivu  |   Lukijalle |   Perustietoa  |   Sopassa  |   Helppoa |   Ajan kanssa  |   Ystäville  |   Juhlaan  

Grillattu kala

Lohi
lohi kala ruokia

Siika , kirjolohi , hauki tai muu vastaava kalafile kypsyy miedolla hiilloksella maukkaaksi. File laitetaan ritilälle nahkapuoli alaspäin. Kala alkaa olla kypsää, kun se irtoaa helposti haarukkaan. Kypsä kala maustetaan suolalla, tillillä ja esimerkiksi rose tai sitruunapippurilla.

Jos hiillos tuntuu kuumalta, lämpöä voi miedontaa laittamalla ritilälle folion.
Myös kalan voi kääriä folioon, jolloin mausteet voi laittaa folion sisään ennen kypsentämistä. Foliossa kypsentäminen vie melko kauan aikaa, mutta hauduttaa kalan hyvin.


Olemme Keittokirja Sormet sopassa facebookissa

Jaa verkossa facebookiin Twitteriin Google plus Pinterest Sähköpostiin Deliciouseen

Ruokaohjeet




* Sivun alkuun

Tietosuojakäytäntö

Keittokirja Sormet sopassa
Päivitetty: 30.7.14 Webmaster
 

Kokko-Kokki Oy
Hannatar-julkaisujärjestelmä