Keittokirja sormet sopassa
Etusivu  |   Lukijalle |   Perustietoa  |   Sopassa  |   Helppoa |   Ajan kanssa  |   Ystäville  |   Juhlaan  

Jäätelöitä

Jäätelö

Mehujäätelöt, jäätelöannokset, jäätelökakut ....Jäätelöä voidaan tarjota hyvin monessa muodossa eri tilanteissa. Jäätelö on aina yhtä herkullista.

Tekemällä itse, saat jäätelön ensiluokkaisista raaka-aineista juuri oman makusi mukaan.

Jäätelöstä tulee parempaa, jos käytössäsi on jäätelökone, sillä se antaa jäätelön sisälle ilmaa, jolloin siitä tulee pehmeämpää.

4 keltuaista
1 dl sokeria
2 dl kermaa
1 dl maitoa

Vaahdota sokeri ja keltuaiset. Vaahdota kerma. Lisää kerma kananmuna sokerivaahdon joukkoon. Sekoita joukkoon maito. Laita seos pakastusvuokiin. Anna jäähtyä pakastimessa yön yli ja ota jääkaappiin sulamaan 5-15 minuuttia ennen tarjoilua.

*Kermajäätelo
*Mokkajäätelo
*Suklaajäätelo


Olemme Keittokirja Sormet sopassa facebookissa

Jaa verkossa facebookiin Twitteriin Google plus Pinterest Sähköpostiin Deliciouseen

Ruokaohjeet




* Sivun alkuun

Tietosuojakäytäntö

Keittokirja Sormet sopassa
Päivitetty: 13.12.14 Webmaster
 

Kokko-Kokki Oy
Hannatar-julkaisujärjestelmä