Keittokirja sormet sopassa
Etusivu  |   Lukijalle |   Perustietoa  |   Sopassa  |   Helppoa |   Ajan kanssa  |   Ystäville  |   Juhlaan  

Marinoidut kanttarellit

kanttarelleja

0,5 kg tuoreita kanttarelleja
marinadi:
2 dl väkiviinaetikkaa
5 dl vettä
2 dl sokeria
1 porkkana
2 sipulia
2 laakerinlehteä
2 tl kokonaisia valkopippureita

Pese ja kuivaa kanttarellit huolellisesti. Pilko ne isoiksi paloiksi. Keitä marinadilientä noin 5 minuuttia. Jäähdytä liemi ja kaada kanttarellien sekaan. Anna marinoitua jääkaapissa 2-3 vuorokautta.

Tarjotessa voit siivilöidä suurimman osan nesteestä pois.



Olemme Keittokirja Sormet sopassa facebookissa

Jaa verkossa facebookiin Twitteriin Google plus Pinterest Sähköpostiin Deliciouseen

Ruokaohjeet




* Sivun alkuun

Tietosuojakäytäntö

Keittokirja Sormet sopassa
Päivitetty: 17.8.15 Webmaster
 

Kokko-Kokki Oy
Hannatar-julkaisujärjestelmä