Keittokirja sormet sopassa
Etusivu  |   Lukijalle |   Perustietoa  |   Sopassa  |   Helppoa |   Ajan kanssa  |   Ystäville  |   Juhlaan  

Omenapiirakka vehnätaikinasta

leipominen
Omenapiirakka omenapiirakka ruokaohje Omenatorttu ja vaniljakastike

2 dl maitoa
0,5 pkt hiivaa (25 g)
0,5 tl suolaa
1 kananmuna
0,25 dl sokeria
2-3 dl vehnäjauhoja
1,5 dl kaurahiutaleita tai leseitä
3–4 dl grahamjauhoja
0,25 dl öljyä tai sulaa margariinia

Täyte:
4-5 omenaa
ripaus kanelia
1-2 rkl sokeria

Sekoita hiiva kädenlämpöiseen maitoon. Lisää suola, kananmuna ja sokeri. Lisää osa vehnä- ja grahamjauhoista, kaurahiutaleet ja öljy. Alusta loput jauhoista, kunnes taikina on pehmeän kaulittavaa. Laita taikina pellille leivinpaperille. Laita taikinalevyn päälle omenalohkot, kaneli ja sokeri.

Paista 200-225 asteessa 20-30 minuuttia.


Olemme Keittokirja Sormet sopassa facebookissa

Jaa verkossa facebookiin Twitteriin Google plus Pinterest Sähköpostiin Deliciouseen

Ruokaohjeet




* Sivun alkuun

Tietosuojakäytäntö

Keittokirja Sormet sopassa
Päivitetty: 20.9.15 Webmaster
 

Kokko-Kokki Oy
Hannatar-julkaisujärjestelmä