Keittokirja sormet sopassa
Etusivu  |   Lukijalle |   Perustietoa  |   Sopassa  |   Helppoa |   Ajan kanssa  |   Ystäville  |   Juhlaan  

Piirakoita vehnästaikinasta

Piirakoita vehnätaikinasta

2 dl maitoa
0,5 pkt hiivaa (25 g)
0,5 tl suolaa
1 kananmuna
0,25 dl sokeria
2-3 dl vehnäjauhoja
1,5 dl kaurahiutaleita tai leseitä
3–4 dl grahamjauhoja
0,25 dl öljyä tai sulaa margariinia

Täyte:
2-4 dl Täytettä

Sekoita hiiva kädenlämpöiseen maitoon. Lisää suola, kananmuna ja sokeri. Lisää osa vehnä ja grahamjauhoista, kaurahiutaleet ja öljy. Alusta loput jauhoista, kunnes taikina on pehmeän kaulittavaa. Laita taikina pellille leivinpaperille. Laita taikinalevyn päälle täyte.

Paista 200.225 asteessa 20-30 minuuttia.

Omenapiirakka, Rahkapiirakka



Olemme Keittokirja Sormet sopassa facebookissa

Jaa verkossa facebookiin Twitteriin Google plus Pinterest Sähköpostiin Deliciouseen

Ruokaohjeet




* Sivun alkuun

Tietosuojakäytäntö

Keittokirja Sormet sopassa
Päivitetty: 4.12.17 Webmaster
 

Kokko-Kokki Oy
Hannatar-julkaisujärjestelmä