Keittokirja sormet sopassa
Etusivu  |   Lukijalle |   Perustietoa  |   Sopassa  |   Helppoa |   Ajan kanssa  |   Ystäville  |   Juhlaan  

Rosolli

rosolli

ROSOLLI

3-4 punajuurta
2 porkkanaa
2 perunaa
1 omena
1 maustekurkku
1 sipuli
ripaus suolaa
ripaus musta tai valkopippuria
Kastike:
1 dl kermaa
1 rkl viinietikkaa tai etikkapunajuurten lientä
1 rkl sokeria

Keitä kuoritut punajuuret (mielellään erikseen, sillä värjäävät), porkkanat ja perunat suolalla maustetussa vedessä. Leikkaa kaikki aineet kuutioiksi. Sekoita kasvikset keskenään ja mausta suolalla ja pippurilla.

Voit valmistaa lisäksi kastikkeen maustamalla kermavaahto punajuurella värjätyllä viinietikalla ja sokerilla. Koristele keitetyillä kananmunan lohkoilla.

P.S. Ohjeella voit valmistaa myös sillisalaatin, jos lisäät siihen kuutioitua silliä.


Olemme Keittokirja Sormet sopassa facebookissa

Jaa verkossa facebookiin Twitteriin Google plus Pinterest Sähköpostiin Deliciouseen

Ruokaohjeet




* Sivun alkuun

Tietosuojakäytäntö

Keittokirja Sormet sopassa
Päivitetty: 4.12.17 Webmaster
 

Kokko-Kokki Oy
Hannatar-julkaisujärjestelmä