Keittokirja sormet sopassa
Etusivu  |   Lukijalle |   Perustietoa  |   Sopassa  |   Helppoa |   Ajan kanssa  |   Ystäville  |   Juhlaan  

Graavisiika

graavia siikaa

1 kg tuoretta siikaa

3 rkl karkeaa suolaa

0,5 tl sokeria

2 rkl rouhittua pippuria

tillinoksia

Fileoi kala, mutta älä poista nahkaa. Aseta file vuokaan voipaperin päälle nahkapuoli alaspäin. Ripottele fileen pinnalle suola, sokeri, pippuri ja pilkotut tillit. Laita toinen file päälle nahkapuoli ylöspäin ja kääri kala tiukasti voipaperiin siten, että päällimmäinen file jää alle. Laita kevyt paino fileiden päälle.

Kala on valmista tarjottavaksi kahden vuorokauden kuluttua

Ruokaohjeet



* Sivun alkuun

Keittokirja Sormet sopassa
Päivitetty 04.01.2015 Webmaster
 

Kokko-Kokki Oy
Hannatar-julkaisujärjestelmä