Keittokirja sormet sopassa
Etusivu  |   Lukijalle |   Perustietoa  |   Sopassa  |   Helppoa |   Ajan kanssa  |   Ystäville  |   Juhlaan  

KIRJOLOHITARTARPIHVI

0,2 kg graavilohta

0,2 kg kylmäsavulohta

2 maustekurkkua

2 punajuurta

1 purjo

1 sitruuna

hienonnettua tilliä

Hienonna lohet ja lisää joukkoon hienonnettua tilliä. Muotoile sekoitetusta massasta pyöreitä pihvejä. Tarjoa pieniksi kuutioitujen maustekurkkujen, punajuurten (varo värjäämistä) ja suikaloidun purjon kera.

Koristele sitruunalohkoilla ja tillinoksilla.

Ruokaohjeet



* Sivun alkuun

Keittokirja Sormet sopassa
Päivitetty 30.07.2014 Webmaster
 

Kokko-Kokki Oy
Hannatar-julkaisujärjestelmä