Keittokirja sormet sopassa
Etusivu  |   Lukijalle |   Perustietoa  |   Sopassa  |   Helppoa |   Ajan kanssa  |   Ystäville  |   Juhlaan  

KIRJOLOHITARTARPIHVI

0,2 kg graavilohta
0,2 kg kylmäsavulohta
2 maustekurkkua
2 punajuurta
1 purjo
1 sitruuna
hienonnettua tilliä

Hienonna lohet ja lisää joukkoon hienonnettua tilliä. Muotoile sekoitetusta massasta pyöreitä pihvejä. Tarjoa pieniksi kuutioitujen maustekurkkujen, punajuurten (varo värjäämistä) ja suikaloidun purjon kera.

Koristele sitruunalohkoilla ja tillinoksilla.



Olemme Keittokirja Sormet sopassa facebookissa

Jaa verkossa facebookiin Twitteriin Google plus Pinterest Sähköpostiin Deliciouseen

Ruokaohjeet




* Sivun alkuun

Tietosuojakäytäntö

Keittokirja Sormet sopassa
Päivitetty: 30.7.14 Webmaster
 

Kokko-Kokki Oy
Hannatar-julkaisujärjestelmä