Keittokirja sormet sopassa
Etusivu  |   Lukijalle |   Perustietoa  |   Sopassa  |   Helppoa |   Ajan kanssa  |   Ystäville  |   Juhlaan  

MARINOIDUT HERKKUSIENET

0,5 kg tuoreita herkkusieniä

vettä

1 dl vehnäjauhoja

marinadi:

2,5 dl öljyä

0,5 dl punaviinietikkaa

1-2 sipulia renkaina

4 valkosipulinkynttä

1 tl rouhittua mustapippuria

runsaasti tuoretta basilikaa

ripaus suolaa

Kostuta herkkusienet kylmällä vedellä ja kieritä vehnäjauhoissa. pese jauhot pois kylmällä vedellä ja kuivaa sienet.

Viipaloi herkkusienet ja lisää ne marinaadiliemeen. Anna maustua jääkaapissa vuorokausi.

Tarjoa siivilöitynä liemestä.

Ruokaohjeet



* Sivun alkuun

Keittokirja Sormet sopassa
Päivitetty 30.07.2014 Webmaster
 

Kokko-Kokki Oy
Hannatar-julkaisujärjestelmä