Keittokirja sormet sopassa
Etusivu  |   Lukijalle |   Perustietoa  |   Sopassa  |   Helppoa |   Ajan kanssa  |   Ystäville  |   Juhlaan  

LASIMESTARINSILLI

2 rasvasilliä

1 porkkana

2 sipulia

2 laakerinlehteä

2 tl kokonaisia valkopippureita

1 tl sinapinsiemeniä

pala piparjuurta

Liemi:

2 dl etikkaa

3 dl vettä

2 dl sokeria

Perkaa silli, mutta älä fileoi. Liota kaloja yön yli. Leikkaa sillit 2-3 cm:n levyisiksi paloiksi. Vatsanahan ohuen reunan voit leikata pois. Lado palat tölkkiin kerroksittain viipaloitujen sipuleiden, porkkanan ja piparjuurilastujen kera. Ripottele mausteet kerrosten väliin.

Kiehauta liemen ainekset. Jäähdytä liemi nopeasti ja kaada se kylmänä tölkkiin. Anna sillin tekeytyä pari vuorokautta ennen tarjoilua.

PS.Tarjoa silli pienessä liemitilkassa.



Ruokaohjeet



* Sivun alkuun

Keittokirja Sormet sopassa
Päivitetty 13.12.2014 Webmaster
 

Kokko-Kokki Oy
Hannatar-julkaisujärjestelmä