Keittokirja sormet sopassa
Etusivu  |   Lukijalle |   Perustietoa  |   Sopassa  |   Helppoa |   Ajan kanssa  |   Ystäville  |   Juhlaan  

VÄRIKÄS PAPRIKASILLI

4 sillifilettä
1 sipuli
1 punainen, vihreä ja keltainen paprika

Liemi:
1 dl etikkaa
1 rkl hunajaa
1 dl sokeria
2 dl vettä
2 tl rosepippuria
2 tl viherpippuria

Paloittele silli. Leikkaa sipuli renkaiksi ja paprikat kuutioiksi tai renkaiksi. Lado ne vuorotellen lasitölkkiin. Mittaa kattilaan liemen ainekset ja kiehauta seos. Anna jäähtyä.

Kaada jäähtynyt liemi tölkkiin sillien ja kasvisten päälle. Anna maustua muutama päivä ennen tarjoilua. Paprikoistakin tulee liemessä maukkaita.

P.S. Tarjoa silli omassa liemessään.


Olemme Keittokirja Sormet sopassa facebookissa

Jaa verkossa facebookiin Twitteriin Google plus Pinterest Sähköpostiin Deliciouseen

Ruokaohjeet




* Sivun alkuun

Tietosuojakäytäntö

Keittokirja Sormet sopassa
Päivitetty: 30.7.14 Webmaster
 

Kokko-Kokki Oy
Hannatar-julkaisujärjestelmä