Keittokirja sormet sopassa
Etusivu  |   Lukijalle |   Perustietoa  |   Sopassa  |   Helppoa |   Ajan kanssa  |   Ystäville  |   Juhlaan  

SITRUUNASILLI

4 sillifilettä
1 sitruuna
4 laakerinlehteä
10 maustepippuria
Liemi:
1,5 dl valkoviinietikkaa
2,5 dl vettä
0,5 dl sokeria

Paloittele yön yli liotetut sillifileet. Pese sitruuna huolellisesti ja leikkaa se kuorineen ohuiksi viipaleiksi. Lado sillipalat, sitruuna, laakerinlehdet ja pippurit kerroksittain tölkkiin. Sekoita liemen ainekset ja kaada liemi fileiden päälle siten, että ne peittyvät kokonaan. Anna maustua viileässä pari päivää ennen tarjoilua.

P.S. Tarjoa ilman lientä.


Olemme Keittokirja Sormet sopassa facebookissa

Jaa verkossa facebookiin Twitteriin Google plus Pinterest Sähköpostiin Deliciouseen

Ruokaohjeet




* Sivun alkuun

Tietosuojakäytäntö

Keittokirja Sormet sopassa
Päivitetty: 30.7.14 Webmaster
 

Kokko-Kokki Oy
Hannatar-julkaisujärjestelmä