Keittokirja sormet sopassa
Etusivu  |   Lukijalle |   Perustietoa  |   Sopassa  |   Helppoa |   Ajan kanssa  |   Ystäville  |   Juhlaan  

SITRUUNASILLI

4 sillifilettä

1 sitruuna

4 laakerinlehteä

10 maustepippuria

Liemi:

1,5 dl valkoviinietikkaa

2,5 dl vettä

0,5 dl sokeria

Paloittele yön yli liotetut sillifileet. Pese sitruuna huolellisesti ja leikkaa se kuorineen ohuiksi viipaleiksi. Lado sillipalat, sitruuna, laakerinlehdet ja pippurit kerroksittain tölkkiin. Sekoita liemen ainekset ja kaada liemi fileiden päälle siten, että ne peittyvät kokonaan. Anna maustua viileässä pari päivää ennen tarjoilua.

P.S. Tarjoa ilman lientä.

Ruokaohjeet



* Sivun alkuun

Keittokirja Sormet sopassa
Päivitetty 30.07.2014 Webmaster
 

Kokko-Kokki Oy
Hannatar-julkaisujärjestelmä