Keittokirja sormet sopassa
Etusivu  |   Lukijalle |   Perustietoa  |   Sopassa  |   Helppoa |   Ajan kanssa  |   Ystäville  |   Juhlaan  

LOHIKEITTO KAINUULAISEEN TAPAAN

0,4 kg lohen, kirjolohen tai taimenen fileitä
2 rkl voita
2 sipulia
6 perunaa
8 dl kalalientä
5 kokonaista maustepippuria
ripaus suolaa
2 tl hienonnettua tilliä

Kuutioi lohifileet. Voit keittää ruodoista ym. kalaliemen. Kuutioi kuoritut perunat ja hienonna sipuli. Sulata voi kattilassa ja kypsennä sipulit pehmeiksi. Lisää perunat ja anna kypsyä hetki. Lisää kalaliemi, suola ja maustepippurit.

Kypsennä, kunnes perunakuutiot ovat kypsiä (noin 15 minuuttia). Lisää kalanpalat ja hienonnettu tilli. Kiehauta ja anna hautua 5 minuuttia. Tarkista maku.

P.S. Tarjoa lämpimän ruisleivän kera.


Olemme Keittokirja Sormet sopassa facebookissa

Jaa verkossa facebookiin Twitteriin Google plus Pinterest Sähköpostiin Deliciouseen

Ruokaohjeet




* Sivun alkuun

Tietosuojakäytäntö

Keittokirja Sormet sopassa
Päivitetty: 30.7.14 Webmaster
 

Kokko-Kokki Oy
Hannatar-julkaisujärjestelmä