Keittokirja sormet sopassa
Etusivu  |   Lukijalle |   Perustietoa  |   Sopassa  |   Helppoa |   Ajan kanssa  |   Ystäville  |   Juhlaan  

LOHIKEITTO KAINUULAISEEN TAPAAN

0,4 kg lohen, kirjolohen tai taimenen fileitä

2 rkl voita

2 sipulia

6 perunaa

8 dl kalalientä

5 kokonaista maustepippuria

ripaus suolaa

2 tl hienonnettua tilliä

Kuutioi lohifileet. Voit keittää ruodoista ym. kalaliemen. Kuutioi kuoritut perunat ja hienonna sipuli. Sulata voi kattilassa ja kypsennä sipulit pehmeiksi. Lisää perunat ja anna kypsyä hetki. Lisää kalaliemi, suola ja maustepippurit.

Kypsennä, kunnes perunakuutiot ovat kypsiä (noin 15 minuuttia). Lisää kalanpalat ja hienonnettu tilli. Kiehauta ja anna hautua 5 minuuttia. Tarkista maku.

P.S. Tarjoa lämpimän ruisleivän kera.

Ruokaohjeet



* Sivun alkuun

Keittokirja Sormet sopassa
Päivitetty 30.07.2014 Webmaster
 

Kokko-Kokki Oy
Hannatar-julkaisujärjestelmä