Keittokirja sormet sopassa
Etusivu  |   Lukijalle |   Perustietoa  |   Sopassa  |   Helppoa |   Ajan kanssa  |   Ystäville  |   Juhlaan  

LOHISELJANKA

1 l kalalientä

1 purjo

1 dl kuutioitua selleriä

2 porkkanaa

2 valkosipulinkynttä

2 rkl tomaattisosetta

1 laakerinlehti

ripaus timjamia

ripaus valkopippuria

ripaus suolaa

0,5 dl smetanaa

0,4 kg lohifileitä

0,5 dl oliiveja ja maustekurkkuja

1 rkl kaprista

Pilko pestyt vihannekset. Keitä purjoa, porkkanoita, sellerejä, tomaattisosetta ja mausteita noin 20 minuuttia. Lisää kuutioidut lohifileet, viipaloidut oliivit, maustekurkkukuutiot ja kaprikset. Hauduta 10 minuuttia ja tarkista maku.

P.S. Tarjoa smetanan ja leivän kera.

Ruokaohjeet



* Sivun alkuun

Keittokirja Sormet sopassa
Päivitetty 30.07.2014 Webmaster
 

Kokko-Kokki Oy
Hannatar-julkaisujärjestelmä