Keittokirja sormet sopassa
Etusivu  |   Lukijalle |   Perustietoa  |   Sopassa  |   Helppoa |   Ajan kanssa  |   Ystäville  |   Juhlaan  

LOHISELJANKA

1 l kalalientä
1 purjo
1 dl kuutioitua selleriä
2 porkkanaa
2 valkosipulinkynttä
2 rkl tomaattisosetta
1 laakerinlehti
ripaus timjamia
ripaus valkopippuria
ripaus suolaa
0,5 dl smetanaa
0,4 kg lohifileitä
0,5 dl oliiveja ja maustekurkkuja
1 rkl kaprista

Pilko pestyt vihannekset. Keitä purjoa, porkkanoita, sellerejä, tomaattisosetta ja mausteita noin 20 minuuttia. Lisää kuutioidut lohifileet, viipaloidut oliivit, maustekurkkukuutiot ja kaprikset. Hauduta 10 minuuttia ja tarkista maku.

P.S. Tarjoa smetanan ja leivän kera.


Olemme Keittokirja Sormet sopassa facebookissa

Jaa verkossa facebookiin Twitteriin Google plus Pinterest Sähköpostiin Deliciouseen

Ruokaohjeet




* Sivun alkuun

Tietosuojakäytäntö

Keittokirja Sormet sopassa
Päivitetty: 30.7.14 Webmaster
 

Kokko-Kokki Oy
Hannatar-julkaisujärjestelmä