Keittokirja sormet sopassa
Etusivu  |   Lukijalle |   Perustietoa  |   Sopassa  |   Helppoa |   Ajan kanssa  |   Ystäville  |   Juhlaan  

LOHISALAATTI

3 dl suikaloitua graavi tai kylmäsavulohta
1 amerikan tai lehtisalaatti
3 tomaattia
0,5 kurkku
2 dl viipaloituja herkkusieniä
2 dl paloiteltua parsaa
1 dl pakasteherneitä
koristeluun:
1 sitruuna
hienonnettua tilliä
kastike:
1 dl majoneesia
1 rkl chilikastiketta
1 rkl sitruunamehua
ripaus valkosipulia

Pese, huuhtele ja revi lehtisalaatti. Lohko tomaatti ja suikaloi kurkku. Sulata herneet ja leikkaa parsa pieniksi paloiksi. Sekoita aineet ja kastike keskenään lukuunottamatta salaatinlehtiä ja koristeita.

Laita salaatinlehdet lautasen tai tarjoilukulhon pohjalle ja kaada päälle salaatti. Koristele sitruunan lohkoilla tai renkailla sekä tillinoksilla.



Olemme Keittokirja Sormet sopassa facebookissa

Jaa verkossa facebookiin Twitteriin Google plus Pinterest Sähköpostiin Deliciouseen

Ruokaohjeet




* Sivun alkuun

Tietosuojakäytäntö

Keittokirja Sormet sopassa
Päivitetty: 30.7.14 Webmaster
 

Kokko-Kokki Oy
Hannatar-julkaisujärjestelmä