Keittokirja sormet sopassa
Etusivu  |   Lukijalle |   Perustietoa  |   Sopassa  |   Helppoa |   Ajan kanssa  |   Ystäville  |   Juhlaan  

LOHISALAATTI

3 dl suikaloitua graavi tai kylmäsavulohta

1 amerikan tai lehtisalaatti

3 tomaattia

0,5 kurkku

2 dl viipaloituja herkkusieniä

2 dl paloiteltua parsaa

1 dl pakasteherneitä

koristeluun:

1 sitruuna

hienonnettua tilliä

kastike:

1 dl majoneesia

1 rkl chilikastiketta

1 rkl sitruunamehua

ripaus valkosipulia

Pese, huuhtele ja revi lehtisalaatti. Lohko tomaatti ja suikaloi kurkku. Sulata herneet ja leikkaa parsa pieniksi paloiksi. Sekoita aineet ja kastike keskenään lukuunottamatta salaatinlehtiä ja koristeita.

Laita salaatinlehdet lautasen tai tarjoilukulhon pohjalle ja kaada päälle salaatti. Koristele sitruunan lohkoilla tai renkailla sekä tillinoksilla.

Ruokaohjeet



* Sivun alkuun

Keittokirja Sormet sopassa
Päivitetty 30.07.2014 Webmaster
 

Kokko-Kokki Oy
Hannatar-julkaisujärjestelmä