Keittokirja sormet sopassa
Etusivu  |   Lukijalle |   Perustietoa  |   Sopassa  |   Helppoa |   Ajan kanssa  |   Ystäville  |   Juhlaan  

KATKARAPUSALAATTI

2 dl katkarapuja

1 dl viipaloituja herkkusieniä

1 dl paloiteltua parsaa

3 kuutioitua omenaa

pala kuutioitua kurkkua

3 paloiteltua tomaattia

1 dl pakasteherneitä

4 salaatinlehteä

kastike:

2 dl majoneesia tai sinappikastiketta

1 valkosipulinkynsi

1 tl tomaattisosetta

1 tl sitruunamehua

ripaus yrttisuolaa

koristeluun:

sitruuna ja tomaattilohkoja sekä hienonnettua tilliä

Sulata katkaravut ja herneet. Poista kuorituista omenista siemenkota. Kuutioi aineet samankokoisiksi. Sekoita aineet salaatiksi ja lisää salaattikastike. Huuhdo ja valuta lehtisalaatti. Laita revitty lehtisalaatti tarjoiluastian pohjalle ja sen päälle muu salaatti. Koristele sitruuna ja tomaattilohkoilla sekä hienonnetulla tillillä.

P.S. Tarjoa paahtoleivän tai patongin kera.



Ruokaohjeet



* Sivun alkuun

Keittokirja Sormet sopassa
Päivitetty 30.07.2014 Webmaster
 

Kokko-Kokki Oy
Hannatar-julkaisujärjestelmä