Keittokirja sormet sopassa
Etusivu  |   Lukijalle |   Perustietoa  |   Sopassa  |   Helppoa |   Ajan kanssa  |   Ystäville  |   Juhlaan  

KATKARAPUSALAATTI

2 dl katkarapuja
1 dl viipaloituja herkkusieniä
1 dl paloiteltua parsaa
3 kuutioitua omenaa
pala kuutioitua kurkkua
3 paloiteltua tomaattia
1 dl pakasteherneitä
4 salaatinlehteä
kastike:
2 dl majoneesia tai sinappikastiketta
1 valkosipulinkynsi
1 tl tomaattisosetta
1 tl sitruunamehua
ripaus yrttisuolaa
koristeluun:
sitruuna ja tomaattilohkoja sekä hienonnettua tilliä

Sulata katkaravut ja herneet. Poista kuorituista omenista siemenkota. Kuutioi aineet samankokoisiksi. Sekoita aineet salaatiksi ja lisää salaattikastike. Huuhdo ja valuta lehtisalaatti. Laita revitty lehtisalaatti tarjoiluastian pohjalle ja sen päälle muu salaatti. Koristele sitruuna ja tomaattilohkoilla sekä hienonnetulla tillillä.

P.S. Tarjoa paahtoleivän tai patongin kera.



Olemme Keittokirja Sormet sopassa facebookissa

Jaa verkossa facebookiin Twitteriin Google plus Pinterest Sähköpostiin Deliciouseen

Ruokaohjeet




* Sivun alkuun

Tietosuojakäytäntö

Keittokirja Sormet sopassa
Päivitetty: 30.7.14 Webmaster
 

Kokko-Kokki Oy
Hannatar-julkaisujärjestelmä