Keittokirja sormet sopassa
Etusivu  |   Lukijalle |   Perustietoa  |   Sopassa  |   Helppoa |   Ajan kanssa  |   Ystäville  |   Juhlaan  

KANASALAATTI INDIENNE

0,25 kg keitettyä luutonta kanaa

1 dl keitettyä riisiä

1 dl viipaloituja herkkusieniä

1 dl viipaloitua lehtiselleriä

1 dl pakasteherneitä

3 paloiteltua tomaattia

lehtisalaattia tai amerikansalaattia

2-3 dl currymajoneesia

Pese, kuori ja pilko aineet. Sekoita salaattiaineet keskenään ja kaada seos lehtisalaattipedille, jolloin kastike kaadetaan salaatin päälle. Voit myös valmistaa ryhmäsalaatin, jolloin kastike tarjotaan erikseen.

Ruokaohjeet



* Sivun alkuun

Keittokirja Sormet sopassa
Päivitetty 30.07.2014 Webmaster
 

Kokko-Kokki Oy
Hannatar-julkaisujärjestelmä