Keittokirja sormet sopassa
Etusivu  |   Lukijalle |   Perustietoa  |   Sopassa  |   Helppoa |   Ajan kanssa  |   Ystäville  |   Juhlaan  

KANASALAATTI INDIENNE

0,25 kg keitettyä luutonta kanaa
1 dl keitettyä riisiä
1 dl viipaloituja herkkusieniä
1 dl viipaloitua lehtiselleriä
1 dl pakasteherneitä
3 paloiteltua tomaattia
lehtisalaattia tai amerikansalaattia
2-3 dl currymajoneesia

Pese, kuori ja pilko aineet. Sekoita salaattiaineet keskenään ja kaada seos lehtisalaattipedille, jolloin kastike kaadetaan salaatin päälle. Voit myös valmistaa ryhmäsalaatin, jolloin kastike tarjotaan erikseen.



Olemme Keittokirja Sormet sopassa facebookissa

Jaa verkossa facebookiin Twitteriin Google plus Pinterest Sähköpostiin Deliciouseen

Ruokaohjeet




* Sivun alkuun

Tietosuojakäytäntö

Keittokirja Sormet sopassa
Päivitetty: 30.7.14 Webmaster
 

Kokko-Kokki Oy
Hannatar-julkaisujärjestelmä