Keittokirja sormet sopassa
Etusivu  |   Lukijalle |   Perustietoa  |   Sopassa  |   Helppoa |   Ajan kanssa  |   Ystäville  |   Juhlaan  

LÄNSIRANNIKON SALAATTI

0,2 kg herkkusieniä (2 pientä purkkia)

0,1 kg katkarapuja

1 prk simpukoita (200 g)

0,15 kg parsaa

0,1 kg selleriä

1 dl pakasteherneitä

1 omena

2 tomaattia

1 lehtisalaatti

5 oliivia

kastike:

ranskalainen öljykastike

valkosipulia

ripaus paprikajauhetta

Länsirannikon salaattia kutsutaan myös äyriäissalaatiksi, joten siinä voi käyttää katkarapujen lisäksi myös mm. rapuja ja mustekalaa. Pilko puhdistetut aineet. Sekoita aineet keskenään lukuunottamatta lehtisalaattia. Revi lehtisalaatti tarjoilukulhon pohjalle ja kaada päälle salaatti sekä kastike.

Koristele sitruuna ja tomaattilohkoilla ja tillinoksilla. Tarjoa kylmänä.

Ruokaohjeet



* Sivun alkuun

Keittokirja Sormet sopassa
Päivitetty 30.07.2014 Webmaster
 

Kokko-Kokki Oy
Hannatar-julkaisujärjestelmä