Keittokirja sormet sopassa
Etusivu  |   Lukijalle |   Perustietoa  |   Sopassa  |   Helppoa |   Ajan kanssa  |   Ystäville  |   Juhlaan  

LÄNSIRANNIKON SALAATTI

0,2 kg herkkusieniä (2 pientä purkkia)
0,1 kg katkarapuja
1 prk simpukoita (200 g)
0,15 kg parsaa
0,1 kg selleriä
1 dl pakasteherneitä
1 omena
2 tomaattia
1 lehtisalaatti
5 oliivia
kastike:
ranskalainen öljykastike
valkosipulia
ripaus paprikajauhetta

Länsirannikon salaattia kutsutaan myös äyriäissalaatiksi, joten siinä voi käyttää katkarapujen lisäksi myös mm. rapuja ja mustekalaa. Pilko puhdistetut aineet. Sekoita aineet keskenään lukuunottamatta lehtisalaattia. Revi lehtisalaatti tarjoilukulhon pohjalle ja kaada päälle salaatti sekä kastike.

Koristele sitruuna ja tomaattilohkoilla ja tillinoksilla. Tarjoa kylmänä.



Olemme Keittokirja Sormet sopassa facebookissa

Jaa verkossa facebookiin Twitteriin Google plus Pinterest Sähköpostiin Deliciouseen

Ruokaohjeet




* Sivun alkuun

Tietosuojakäytäntö

Keittokirja Sormet sopassa
Päivitetty: 30.7.14 Webmaster
 

Kokko-Kokki Oy
Hannatar-julkaisujärjestelmä