Keittokirja sormet sopassa
Etusivu  |   Lukijalle |   Perustietoa  |   Sopassa  |   Helppoa |   Ajan kanssa  |   Ystäville  |   Juhlaan  

RUUSUISEN EMÄNNÄN KATKARAPUPATA

0,5 kg katkarapuja

1-2 rkl öljyä

2-3 valkosipulinkynttä

1 tl currya

1 tl paprikajauhetta

0,5 lehtiselleri

0,5 purjo

1 tlk tomaattimurskaa (400 g)

2 tl soijakastiketta

200 g herkkusieniä (2 pientä purkkia)

1 dl tillisilppua

1,5 dl kermaa

Kuumenna öljy ja viipaloi pataan valkosipulinkynnet. Lisää currya ja paprikaa. Pese, halkaise ja suikaloi purjo. Lisää purjosuikaleet ja uloimmat lehtisellerin varret pataan. Lisää loput sellerinvarret vasta valmiiseen ruokaan. Lisää mausteeksi soijaa, tomaattisosetta, tilliä ja viipaloituja herkkusieniä. Kaada

joukkoon kermaa ja lisää katkaravut juuri ennen tarjoilua. Kuumenna nopeasti.

Tarkista maku ja ripottele pinnalle tilliä.

P.S. Tarjoa paahtoleivän tai patongin kanssa.

Ruokaohjeet



* Sivun alkuun

Keittokirja Sormet sopassa
Päivitetty 30.07.2014 Webmaster
 

Kokko-Kokki Oy
Hannatar-julkaisujärjestelmä