Keittokirja sormet sopassa
Etusivu  |   Lukijalle |   Perustietoa  |   Sopassa  |   Helppoa |   Ajan kanssa  |   Ystäville  |   Juhlaan  

RUUSUISEN EMÄNNÄN KATKARAPUPATA

0,5 kg katkarapuja
1-2 rkl öljyä
2-3 valkosipulinkynttä
1 tl currya
1 tl paprikajauhetta
0,5 lehtiselleri
0,5 purjo
1 tlk tomaattimurskaa (400 g)
2 tl soijakastiketta
200 g herkkusieniä (2 pientä purkkia)
1 dl tillisilppua
1,5 dl kermaa

Kuumenna öljy ja viipaloi pataan valkosipulinkynnet. Lisää currya ja paprikaa. Pese, halkaise ja suikaloi purjo. Lisää purjosuikaleet ja uloimmat lehtisellerin varret pataan. Lisää loput sellerinvarret vasta valmiiseen ruokaan. Lisää mausteeksi soijaa, tomaattisosetta, tilliä ja viipaloituja herkkusieniä. Kaada
joukkoon kermaa ja lisää katkaravut juuri ennen tarjoilua. Kuumenna nopeasti.

Tarkista maku ja ripottele pinnalle tilliä.

P.S. Tarjoa paahtoleivän tai patongin kanssa.


Olemme Keittokirja Sormet sopassa facebookissa

Jaa verkossa facebookiin Twitteriin Google plus Pinterest Sähköpostiin Deliciouseen

Ruokaohjeet




* Sivun alkuun

Tietosuojakäytäntö

Keittokirja Sormet sopassa
Päivitetty: 30.7.14 Webmaster
 

Kokko-Kokki Oy
Hannatar-julkaisujärjestelmä