Keittokirja sormet sopassa
Etusivu  |   Lukijalle |   Perustietoa  |   Sopassa  |   Helppoa |   Ajan kanssa  |   Ystäville  |   Juhlaan  

KATKARAPUKASARI

1 rkl öljyä
1 sipuli
3 valkosipulinkynttä
1 tl currya
1 tl paprikajauhetta
ripaus cajennepippuria
2 dl ranskankermaa tai smetanaa
ripaus suolaa
0,3 kg kuorittuja katkarapuja

Hienonna sipuli ja valkosipulinkynnet. Kuumenna öljy ja kypsennä sipulisilppu pehmeäksi. Lisää mausteet ja kiehauta. Lisää ranskankerma, suola ja katkaravut. Kiehauta nopeasti.

Tarjoa patongin tai paahtoleivän kera.


Olemme Keittokirja Sormet sopassa facebookissa

Jaa verkossa facebookiin Twitteriin Google plus Pinterest Sähköpostiin Deliciouseen

Ruokaohjeet




* Sivun alkuun

Tietosuojakäytäntö

Keittokirja Sormet sopassa
Päivitetty: 30.7.14 Webmaster
 

Kokko-Kokki Oy
Hannatar-julkaisujärjestelmä