Keittokirja sormet sopassa
Etusivu  |   Lukijalle |   Perustietoa  |   Sopassa  |   Helppoa |   Ajan kanssa  |   Ystäville  |   Juhlaan  

KATKARAPUKASARI

1 rkl öljyä

1 sipuli

3 valkosipulinkynttä

1 tl currya

1 tl paprikajauhetta

ripaus cajennepippuria

2 dl ranskankermaa tai smetanaa

ripaus suolaa

0,3 kg kuorittuja katkarapuja

Hienonna sipuli ja valkosipulinkynnet. Kuumenna öljy ja kypsennä sipulisilppu pehmeäksi. Lisää mausteet ja kiehauta. Lisää ranskankerma, suola ja katkaravut. Kiehauta nopeasti.

Tarjoa patongin tai paahtoleivän kera.

Ruokaohjeet



* Sivun alkuun

Keittokirja Sormet sopassa
Päivitetty 30.07.2014 Webmaster
 

Kokko-Kokki Oy
Hannatar-julkaisujärjestelmä