Keittokirja sormet sopassa
Etusivu  |   Lukijalle |   Perustietoa  |   Sopassa  |   Helppoa |   Ajan kanssa  |   Ystäville  |   Juhlaan  

Lohta whisky kastikkeella

Kirjolohi fileenä

0,6 kg lohifileitä
4 rkl voita
2 dl viipaloituja herkkusieniä
3 tomaattia
2 sipulia
2 valkosipulinkynttä
ripaus suolaa
ripaus sitruunapippuria
1-2 puristettua sitruunaa
3 dl paksua valkoista peruskastiketta
0,5 dl whiskyä
1 dl valkoviiniä

Kuutioi lohifileet ja tomaatit. Hienonna sipuli. Sulata voi kattilassa ja kypsennä sipuli pehmeäksi. Lisää lohet, tomaatit ja herkkusienet. Hauduta hetki ja lisää muut aineet. Hauduta 15 minuuttia.

Tarkista maku ja tarjoa riisin kera. Koristele hienonnetulla tillillä.

P.S. Ruoan voi valmistaa myös kirjolohesta.


Olemme Keittokirja Sormet sopassa facebookissa

Jaa verkossa facebookiin Twitteriin Google plus Pinterest Sähköpostiin Deliciouseen

Ruokaohjeet




* Sivun alkuun

Tietosuojakäytäntö

Keittokirja Sormet sopassa
Päivitetty: 24.1.15 Webmaster
 

Kokko-Kokki Oy
Hannatar-julkaisujärjestelmä