Keittokirja sormet sopassa
Etusivu  |   Lukijalle |   Perustietoa  |   Sopassa  |   Helppoa |   Ajan kanssa  |   Ystäville  |   Juhlaan  

Lohta whisky kastikkeella

Kirjolohi fileenä

0,6 kg lohifileitä

4 rkl voita

2 dl viipaloituja herkkusieniä

3 tomaattia

2 sipulia

2 valkosipulinkynttä

ripaus suolaa

ripaus sitruunapippuria

1-2 puristettua sitruunaa

3 dl paksua valkoista peruskastiketta

0,5 dl whiskyä

1 dl valkoviiniä

Kuutioi lohifileet ja tomaatit. Hienonna sipuli. Sulata voi kattilassa ja kypsennä sipuli pehmeäksi. Lisää lohet, tomaatit ja herkkusienet. Hauduta hetki ja lisää muut aineet. Hauduta 15 minuuttia.

Tarkista maku ja tarjoa riisin kera. Koristele hienonnetulla tillillä.

P.S. Ruoan voi valmistaa myös kirjolohesta.

Ruokaohjeet



* Sivun alkuun

Keittokirja Sormet sopassa
Päivitetty 24.01.2015 Webmaster
 

Kokko-Kokki Oy
Hannatar-julkaisujärjestelmä