Keittokirja sormet sopassa
Etusivu  |   Lukijalle |   Perustietoa  |   Sopassa  |   Helppoa |   Ajan kanssa  |   Ystäville  |   Juhlaan  

SIMPUKOITA MERIMIEHEN TAPAAN

48 sinisimpukkaa kuorineen
1 sipuli
1 valkosipulinkynsi
1 nippu persiljaa
2 dl valkoviiniä
3 rkl voita

Pese harjan kanssa simpukoista huolellisesti kaikki hiekka pois. Tarkista, että simpukat ovat sulkeutuneita. Hienonna sipuli ja persilja. Laita sipuli ja puolet persiljasta laakean kattilan pohjalle. Laita simpukat ja viini kattilaan ja sulje tiiviillä kannella. Kypsennä noin 8 minuuttia välillä sekoittaen.

Nosta simpukat lautaselle ja tarkista, että kaikki ovat auenneet. poista aukeamattomat simpukat. Keitä lientä hieman kokoon ja lisää sekoittaen voi.

Kaada seos simpukoiden päälle ja tarjoa patongin kera.


Olemme Keittokirja Sormet sopassa facebookissa

Jaa verkossa facebookiin Twitteriin Google plus Pinterest Sähköpostiin Deliciouseen

Ruokaohjeet




* Sivun alkuun

Tietosuojakäytäntö

Keittokirja Sormet sopassa
Päivitetty: 30.7.14 Webmaster
 

Kokko-Kokki Oy
Hannatar-julkaisujärjestelmä