Keittokirja sormet sopassa
Etusivu  |   Lukijalle |   Perustietoa  |   Sopassa  |   Helppoa |   Ajan kanssa  |   Ystäville  |   Juhlaan  

KUORRUTETUT SINISIMPUKAT

1 annos keitettyjä sinisimpukoita (ks. 4.5.5)
1 dl lehtipinaattia
Kuorrutuskastike:
1 dl kalaliemestä valmistettua kermaista valkoviinikastiketta
1 keltuainen

Lisää lämpimään kastikkeeseen keltuainen. Hienonna pinaatti ja hieman sipulia ja hauduta ne voissa. Mausta suolalla ja pippurilla. Irrota simpukat kuoristaan ja laita kuoren pohjalle pinaattiseosta, päälle simpukka ja kuorrutuskastike. Kuorruta 200 asteessa 10-15 minuuttia.

Tarjoa heti paahtoleivän kera.


Olemme Keittokirja Sormet sopassa facebookissa

Jaa verkossa facebookiin Twitteriin Google plus Pinterest Sähköpostiin Deliciouseen

Ruokaohjeet




* Sivun alkuun

Tietosuojakäytäntö

Keittokirja Sormet sopassa
Päivitetty: 30.7.14 Webmaster
 

Kokko-Kokki Oy
Hannatar-julkaisujärjestelmä