Keittokirja sormet sopassa
Etusivu  |   Lukijalle |   Perustietoa  |   Sopassa  |   Helppoa |   Ajan kanssa  |   Ystäville  |   Juhlaan  

KUORRUTETUT SINISIMPUKAT

1 annos keitettyjä sinisimpukoita (ks. 4.5.5)

1 dl lehtipinaattia

Kuorrutuskastike:

1 dl kalaliemestä valmistettua kermaista valkoviinikastiketta

1 keltuainen

Lisää lämpimään kastikkeeseen keltuainen. Hienonna pinaatti ja hieman sipulia ja hauduta ne voissa. Mausta suolalla ja pippurilla. Irrota simpukat kuoristaan ja laita kuoren pohjalle pinaattiseosta, päälle simpukka ja kuorrutuskastike. Kuorruta 200 asteessa 10-15 minuuttia.

Tarjoa heti paahtoleivän kera.

Ruokaohjeet



* Sivun alkuun

Keittokirja Sormet sopassa
Päivitetty 30.07.2014 Webmaster
 

Kokko-Kokki Oy
Hannatar-julkaisujärjestelmä