Keittokirja sormet sopassa
Etusivu  |   Lukijalle |   Perustietoa  |   Sopassa  |   Helppoa |   Ajan kanssa  |   Ystäville  |   Juhlaan  

RAPUJEN KEITTO

3 l vettä
1-1,5 dl karkeaa suolaa
tillin kukintoja
0,5 1 pala sokeria
rapuja

Keitä liemi ja anna sen hautua noin 15 minuuttia. Siivilöi liemi. Laita pestyt elävät ravut kiehuvaan veteen. Neste ei saa lakata kiehumasta, joten varaa tarpeeksi nestettä tai keitä rapuja pienissä erissä.

Rapujen keittoaika on noin 10 minuuttia. Kypsät ravut ovat punaisia. Poista kypsät ravut liemestä. Kun liemi on jäähtynyt, kypsiä rapuja voi säilyttää keitinliemessä.


Olemme Keittokirja Sormet sopassa facebookissa

Jaa verkossa facebookiin Twitteriin Google plus Pinterest Sähköpostiin Deliciouseen

Ruokaohjeet




* Sivun alkuun

Tietosuojakäytäntö

Keittokirja Sormet sopassa
Päivitetty: 30.7.14 Webmaster
 

Kokko-Kokki Oy
Hannatar-julkaisujärjestelmä