Keittokirja sormet sopassa
Etusivu  |   Lukijalle |   Perustietoa  |   Sopassa  |   Helppoa |   Ajan kanssa  |   Ystäville  |   Juhlaan  

HOLSTEININLEIKE

4 ulkofile tai sisäpaistileikettä (125 250 g)

0,5 dl vehnäjauhoja

0,5 tl suolaa

ripaus valkopippuria

1-2 kananmunaa

1 dl korppujauhoja

3 rkl voita tai öljyä

Leikkaa liha poikkisyin 2 cm:n paksuisiksi viipaleiksi. Poista ja katko kiristävät kalvot ja jänteet. Nuiji leikkeet ohuiksi kahden muovikelmun välissä. Kieritä ohut lihaviipale ensin kummaltakin puolelta vehnäjauho suola pippuriseokseen, Sitten vatkattuun kananmunaan ja lopuksi orppujauhoihin. Laita rasva kuumalle pannulle ja paista leikkeet hitaasti kypsiksi (molemmin puolin).

Laita leikkeen päälle paistettu kananmuna ja kapriksia

anjovisrenkaassa. Alkuruokana tarjotaan kolmea pientä leipäalkupalaa; kala , liha ja vihannesalkupala.



Ruokaohjeet



* Sivun alkuun

Keittokirja Sormet sopassa
Päivitetty 17.04.2014 Webmaster
 

Kokko-Kokki Oy
Hannatar-julkaisujärjestelmä