Keittokirja sormet sopassa
Etusivu  |   Lukijalle |   Perustietoa  |   Sopassa  |   Helppoa |   Ajan kanssa  |   Ystäville  |   Juhlaan  

HOLSTEININLEIKE

4 ulkofile tai sisäpaistileikettä (125 250 g)
0,5 dl vehnäjauhoja
0,5 tl suolaa
ripaus valkopippuria
1-2 kananmunaa
1 dl korppujauhoja
3 rkl voita tai öljyä

Leikkaa liha poikkisyin 2 cm:n paksuisiksi viipaleiksi. Poista ja katko kiristävät kalvot ja jänteet. Nuiji leikkeet ohuiksi kahden muovikelmun välissä. Kieritä ohut lihaviipale ensin kummaltakin puolelta vehnäjauho suola pippuriseokseen, Sitten vatkattuun kananmunaan ja lopuksi orppujauhoihin. Laita rasva kuumalle pannulle ja paista leikkeet hitaasti kypsiksi (molemmin puolin).

Laita leikkeen päälle paistettu kananmuna ja kapriksia
anjovisrenkaassa. Alkuruokana tarjotaan kolmea pientä leipäalkupalaa; kala , liha ja vihannesalkupala.



Olemme Keittokirja Sormet sopassa facebookissa

Jaa verkossa facebookiin Twitteriin Google plus Pinterest Sähköpostiin Deliciouseen

Ruokaohjeet




* Sivun alkuun

Tietosuojakäytäntö

Keittokirja Sormet sopassa
Päivitetty: 17.4.14 Webmaster
 

Kokko-Kokki Oy
Hannatar-julkaisujärjestelmä