Keittokirja sormet sopassa
Etusivu  |   Lukijalle |   Perustietoa  |   Sopassa  |   Helppoa |   Ajan kanssa  |   Ystäville  |   Juhlaan  

Sveitsinleike

4 ulkofile tai sisäpaistileikettä (n. 130 g)
4 kinkkusiivua
4 juustosiivua
0,5 dl vehnäjauhoja
0,5 tl suolaa
ripaus valkopippuria
1-2 kananmunaa
1 dl korppujauhoja
3 rkl voita tai öljyä

Leikkaa liha poikkisyin 2 cm:n paksuisiksi viipaleiksi. Poista ja katko kiristävät kalvot ja jänteet. Nuiji
leikkeet varovasti ohuiksi kahden muovin välissä. Laita leikkeen päälle kinkku ja juustosiivu ja käännä
leike kiinni, jolloin kinkku ja juusto jäävät taskun sisään. Kasta leikkeet ensin vehnäjauho suola
pippuriseokseen, sitten vatkattuun kananmunaan ja lopuksi korppujauhoihin. Laita rasva kuumalle pannulle ja
paista leikkeet hitaasti kummaltakin puolelta kypsiksi. Koristele sitruunalohkoilla.



Olemme Keittokirja Sormet sopassa facebookissa

Jaa verkossa facebookiin Twitteriin Google plus Pinterest Sähköpostiin Deliciouseen

Ruokaohjeet




* Sivun alkuun

Tietosuojakäytäntö

Keittokirja Sormet sopassa
Päivitetty: 17.4.14 Webmaster
 

Kokko-Kokki Oy
Hannatar-julkaisujärjestelmä