Keittokirja sormet sopassa
Etusivu  |   Lukijalle |   Perustietoa  |   Sopassa  |   Helppoa |   Ajan kanssa  |   Ystäville  |   Juhlaan  

Sveitsinleike

4 ulkofile tai sisäpaistileikettä (n. 130 g)

4 kinkkusiivua

4 juustosiivua

0,5 dl vehnäjauhoja

0,5 tl suolaa

ripaus valkopippuria

1-2 kananmunaa

1 dl korppujauhoja

3 rkl voita tai öljyä

Leikkaa liha poikkisyin 2 cm:n paksuisiksi viipaleiksi. Poista ja katko kiristävät kalvot ja jänteet. Nuiji

leikkeet varovasti ohuiksi kahden muovin välissä. Laita leikkeen päälle kinkku ja juustosiivu ja käännä

leike kiinni, jolloin kinkku ja juusto jäävät taskun sisään. Kasta leikkeet ensin vehnäjauho suola

pippuriseokseen, sitten vatkattuun kananmunaan ja lopuksi korppujauhoihin. Laita rasva kuumalle pannulle ja

paista leikkeet hitaasti kummaltakin puolelta kypsiksi. Koristele sitruunalohkoilla.



Ruokaohjeet



* Sivun alkuun

Keittokirja Sormet sopassa
Päivitetty 17.04.2014 Webmaster
 

Kokko-Kokki Oy
Hannatar-julkaisujärjestelmä