Keittokirja sormet sopassa
Etusivu  |   Lukijalle |   Perustietoa  |   Sopassa  |   Helppoa |   Ajan kanssa  |   Ystäville  |   Juhlaan  

Porsaankyljykset rakuunakastikkeella

porsaankyljys

PORSAANKYLJYKSET RAKUUNAKASTIKKEELLA

4 porsaankyljystä

ripaus suolaa

ripaus rouhittua pippuria

3 rkl vehnäjauhoja

3 rkl voita

maustekastike:

1 sipuli

2 dl kermaa

1 tl soijaa

1 tl hienonnettua persiljaa

1 tl rakuunaa

Nuiji kyljykset ohuiksi kahden muovin välissä. Mausta ja pyöräytä jauhoissa. Paista kyljykset ja laita ne

uunivuokaan. Kypsennä hienonnetut sipulit pehmeiksi. Lisää muut kastikeaineet ja kaada kastike kyljysten

päälle. Kypsennä uunissa 180 asteessa noin 20 minuuttia.

P.S. Voit muunnella kastiketta makusi mukaan lisäämällä siihen mm. valkosipulia tai sinappia.

Tarjoa keitettyjen perunoiden tai perunamuussin kera.



Ruokaohjeet



* Sivun alkuun

Keittokirja Sormet sopassa
Päivitetty 14.04.2014 Webmaster
 

Kokko-Kokki Oy
Hannatar-julkaisujärjestelmä