Keittokirja sormet sopassa
Etusivu  |   Lukijalle |   Perustietoa  |   Sopassa  |   Helppoa |   Ajan kanssa  |   Ystäville  |   Juhlaan  

Porsaankyljykset rakuunakastikkeella

porsaankyljys

PORSAANKYLJYKSET RAKUUNAKASTIKKEELLA

4 porsaankyljystä
ripaus suolaa
ripaus rouhittua pippuria
3 rkl vehnäjauhoja
3 rkl voita
maustekastike:
1 sipuli
2 dl kermaa
1 tl soijaa
1 tl hienonnettua persiljaa
1 tl rakuunaa

Nuiji kyljykset ohuiksi kahden muovin välissä. Mausta ja pyöräytä jauhoissa. Paista kyljykset ja laita ne
uunivuokaan. Kypsennä hienonnetut sipulit pehmeiksi. Lisää muut kastikeaineet ja kaada kastike kyljysten
päälle. Kypsennä uunissa 180 asteessa noin 20 minuuttia.
P.S. Voit muunnella kastiketta makusi mukaan lisäämällä siihen mm. valkosipulia tai sinappia.
Tarjoa keitettyjen perunoiden tai perunamuussin kera.



Olemme Keittokirja Sormet sopassa facebookissa

Jaa verkossa facebookiin Twitteriin Google plus Pinterest Sähköpostiin Deliciouseen

Ruokaohjeet




* Sivun alkuun

Tietosuojakäytäntö

Keittokirja Sormet sopassa
Päivitetty: 14.4.14 Webmaster
 

Kokko-Kokki Oy
Hannatar-julkaisujärjestelmä