![]() |
4 porsaankyljystä
ripaus suolaa
ripaus rouhittua pippuria
3 rkl vehnäjauhoja
3 rkl voita
maustekastike:
1 sipuli
2 dl kermaa
1 tl soijaa
1 tl hienonnettua persiljaa
1 tl rakuunaa
Nuiji kyljykset ohuiksi kahden muovin välissä. Mausta ja pyöräytä jauhoissa. Paista kyljykset ja laita ne
uunivuokaan. Kypsennä hienonnetut sipulit pehmeiksi. Lisää muut kastikeaineet ja kaada kastike kyljysten
päälle. Kypsennä uunissa 180 asteessa noin 20 minuuttia.
P.S. Voit muunnella kastiketta makusi mukaan lisäämällä siihen mm. valkosipulia tai sinappia.
Tarjoa keitettyjen perunoiden tai perunamuussin kera.
Keittokirja Sormet sopassa
Päivitetty: 14.4.14 Webmaster