Keittokirja sormet sopassa
Etusivu  |   Lukijalle |   Perustietoa  |   Sopassa  |   Helppoa |   Ajan kanssa  |   Ystäville  |   Juhlaan  

PORONSELYKSET

8 poronsisä tai ulkofilepalaa (n. 80 g)
ripaus suolaa
ripaus rouhittua pippuria
1 dl vehnäjauhoja
4 rkl voita

Nuiji selykset kevyesti kahden muovin välissä. Mausta ja pyöräytä vehnäjauhoissa. Paista nopeasti voissa
kummaltakin puolelta. Tarjoa heti.
P.S. Tarjoa sieni tai punaviinikastikkeen kera. Lisäkkeeksi sopii puolukkasurvos.




Olemme Keittokirja Sormet sopassa facebookissa

Jaa verkossa facebookiin Twitteriin Google plus Pinterest Sähköpostiin Deliciouseen

Ruokaohjeet




* Sivun alkuun

Tietosuojakäytäntö

Keittokirja Sormet sopassa
Päivitetty: 17.4.14 Webmaster
 

Kokko-Kokki Oy
Hannatar-julkaisujärjestelmä